Shes Out Of My League
Denna filmen ska jag se innan jag sussar sött.
Ska nämligen upp tidigt och dra in till staden och gymma.
Sen göra ärenden på stan.

Hämtade min bil ikväll hos Bernt. Så nu har jag nya däck
som inte är nerslitna någonting :) Så nu är det bara att tuta och köra igen!


Godnatt!

En som berör ...Så heter en länk som jag har lagt till här på min blogg.
Det är en helt vanlig tjej som älskar att fotografera och lever sitt liv som alla andra.
Men en dag så börjar det gå utför henne och hon mår inte bra. Hon har jätte ont i huvudet
och kräks ofta av det osv. Läkaren säger att det är spänningshuvudvärk. Så hon fortsätter
sitt liv med att äta lite smärtstillande. Till en dag när hon får nog. Hon kan inte fortsätta
sin vardag eftersom hon har så ont i huvudet att hon inte kan göra någonting. Ingen medicin hjälper heller.
Då åker hon in med ambulans tillslut och hennes annhöriga kräver att de ska göra en röntgen av hennes huvud.
Då kommer den tråkiga upptäckten. Det är en hjärntumör. Där förändras hennes liv och hennes anhörigas liv drastiskt. Tråkigt nog klarade hon sig inte från denna hemska dumma tumör utan somnade in någon gång i Juni månad.

Det här berör mig på så många olika sätt så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Detta kan hända vem som helst och när som helst. Imorgon, ikväll, nästa vecka eller om 2 år.  Därför blir jag så arg ibland när man inte uppskattar livet som man borde göra. Man borde inte bråka för små saker utan se de positiva istället. Man borde vara mer rädd om sina nära och kära. Man borde se ljusare på saker och ting genom att inte skapa murar mellan de vänner som man bråkat med, det finns ju alltid en anledning till varför man bråkar. Så prata. Man borde prata ut mer. Man får ut mycket genom att prata. Tystnad löser inga problem, inte slagsmål eller förnekan. Det är så mycket som man borde vara glad för och se mer positivt på. Men det gör man ju inte. Inte i alla situationer som man borde, inte jag iaf. Sen menar jag inte att man ska ta alla problem som man får i sin vardag med en klackspark. Det jag menar är att det är så mycket bråk och tjaffs som man igentligen hade kunnat slippa om man accepterat att människor är olika och ser saker och ting på olika sätt. Men så funkar det tyvärr inte i våra värld. Utan där är det ingen som får sticka ut. Då blir man inte accepterad.

Det kanske finns någon som läser min blogg som alltid tänker såhär att man ska ta vara på det man har. Men jag kan erkänna att jag tar nog lite lätt på livet. Men jag får en helt annan tankeställare när man läser om sådana här tråkigheter som människor råkar ut för.

Man ska vara glad för det man har och får. Inte sukta efter det man inte har. Utan vara nöjd över att man är i livet och har en hälsosamtliv, utan sjukdomar och svårigheter. Man ska alltså vara glad för det lilla.

Ja jag blir så berör så jag blir helt tom. Jag har verkligen fått mig en tankeställare måste jag säga. Och det tycker jag att fler behöver. Så gå gärna in och läs. Så kanske ni också får er en tankeställare och ser livet på ett helt annat plan. Det har jag iaf börjat göra nu efter jag har läst det där.

Jag kan grubbla mycket över varför det blev som det blev mellan mig och vänner som jag har förlorat i mina dar. Ibland kan det vara svart på vitt varför man förlorade en viss vänskap men jag tänker ofta att, fan varför sa jag så? varför blev det så? När jag inte ens ville att det skulle sluta som det gjorde. Varför betedde jag mig så när jag inte alls ville något illa utan bara väl? Jag ångrar mycket i mitt liv som handlar om vänner. Hade man haft en tidsmaskin så hade man ju åkt tillbaka och ändrat en del saker som man ställt till med i sina dar. Varit mer rädd om de relationer jag hade. Men så enkelt är det tyvärr inte. Dessutom har man lärt sig väldigt mycket av sina misstag och jag är här nu Isabelle 21 år  och har insett vissa saker och tagit det till mig. Har även lärt mig mycket i den själverfarenheten som vi har i våran utbildning som vi har tillsammans med en psykolog att människor säger saker som de inte menar, utan det som de vill ha sagt kommer ut i en annan slags ordform eller beteende. Vi alla människor har försvarsmekanismer och vi använder de på olika sätt. Så därför kan en eller annan groda slinka ut ur munnen när det inte alls var menat att det skulle bli så. Men så blev det så ändå. Vill säga också att detta är inte riktad åt någon speciell utan det är bara allmänt ur min barndom och skolålder. Så allmänt sätt liksom. Så ta inte illa upp någon utan detta är bara allmänt. Inget ont menat åt någon då jag oftast varit problemet till att man slutat umgås. Men nu ska jag inte grotta ner er för mycket i mina tankar och funderingar. Det kanske blir tråkigt då. 


Min sambo är ute och nattfiskar så jag sitter här med Alfons i soffan. Så jag kramar om han lite extra
för jag blev så berörd så det kom ett par tårar. Ska krama och pussa på min älskling när han kommer hem.
Inatt så att säga, han fyller ju 22 år snart. Och sedan är jag så tacksam över att han är min sambo och pojkvän :)

Men ska se en film nu innan jag somnar tänkte jag. Har inte bestämt vilken.
Men det återstår att se.

Ta hand om er, tänk på det du just läste!

It's all about ME

Ja nu har man kommit till rätta och köket är nu städat och ser ut som det gjorde innan jag
började att baka idag. Fixat med all tvätt också och bäddat rent i sängen. Effektivt!

Jag hittade en jätte kul grej på nätet för er som bloggar eller bara skriver mycket.
Och det jag hittade heter Lix räknare. Det är en sajt som drar en analys från bloggens innehåll.
Vilken nivå som texten ligger på, genomsnittlig meningslängd m.m.
Dessutom kollar den vilket ord man använder mest när man skriver.

Min nivå på min text var Mycket lättläst, barnböcker och Lättläst, skönlitteratur, populärtidningar.
Då behöver jag nog inte vara rädd att det inte är någon som förstår mig iaf. Hehe
Det ordet jag använder mest på bloggen var det, andra plats och, tredje plats JAG.


Är jag kanske ett stort EGO?, utan att jag själv lagt märke till det. Hm?
Här är länken till sidan. Super enkelt gör att!
http://www.lix.se/index.php?f=1


Visa fler inlägg