Måndag 31 Oktober

Hej vänner!

Är det någon som gillar måndags morgnar? Jag är inte ett stort fan av det iaf.
Dessutom så kände jag mig extra sliten idag pga klockan har ändrats. Trodde att jag skulle vara mer utvilad men icke. Det skyller jag på klockan faktiskt. Fast jag borde skylla det på lördagens taco kväll som slutade lite annorlunda. Hehe
Men hade för övrigt jätte roligt och trevligt. Och det var jätte gott med tacos som vanligt. Men då var det extra gått för jag har inte ätit tacos på månader.

Så det var Gottigt :) nu i helgen går vi på att igen men utan tacos och mer åt fest hållet :) det ser jag fram emot. Man måste ha något att se fram emot annars går veckorna och dagarna för långsamt.

Nu är min praktik dag slut och jag ska hem och ut med hunden och bara slappa :) skönt! Har lärt mig en del idag på praktiken. Imorgon är det Kalmar/ skolan som gäller ;) kul att träffa mina kompisar i skolan imorgon :) se om de har varit med om något på praktiken som de kan dela med sig av :)

Ha en skön måndagskväll mina vänner!

Söndagens tankar

Alla är med om jobbiga saker i livet, ALLA. Och det är inte mer eller mindre synd om någon annan. Det handlar inte om vad man fått kämpa sig igenom, det är vad man gör sen som säger något om vem du är som människa.

Jag ville aldrig låta allt det där dåliga färga hela min personlighet eller mitt liv. Självklart bär jag på själsliga ärr, precis som alla andra. Självklart minns jag och tänker på det ibland, för i mina ögon är det ingenting man ska glömma. Men det där är inte mitt allt, det är inte det största eller viktigaste. Man kan inte gräva ner sig själv för alltid, man kan inte bära på allt för alltid, man kan inte lida för alltid. Jag har sörjt, jag har gråtit, jag har gjort allt det där man måste göra för att behålla förståndet. Förr eller senare måste man torka tårarna, plocka upp spillrorna från golvet och skaka av sig smutsen.

Till slut måste man bara acceptera att det som hänt har hänt, och inse att det inte har någonting alls med ens nutid eller framtid att göra. Och viktigast av allt: att det som varit inte på något sätt definierar vem DU är.

Ståpäls

Såpäls får jag när jag när jag hör Robin Stjernberg sjunga Halo :)
Sjukt alltså. Han är min favorit i Idol faktiskt :)

Visa fler inlägg