Åh nej!Snygg bränna jag lyckats få idag :)
NOT! Vi var ute och promenerade idag på praktiken med brukarna. Stannade till vid torget och satte oss. Och walla! Kul bränna. Tur att man är ledig imorgon så den hinner dämpa sig lite :)


Måndag 30 April - Valborgsmässoafton

Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på att äggen som jag kokar ska bli färdiga. :)
Det är helt tyst i lägenheten. Det enda man hör är när äggen kokar. Min sambo sover, han är ledig idag.
Han tog ledigt eftersom det är en klämdag. Det gjorde inte jag eftersom det är min första dag på praktiken idag
och jag har inte mage till att ringa och be om ledigt första dagen inte. Så vid 08.20 går bilen in mot stan för att genomgå min första praktikdag på det nya stället. Det ska bli jätte kul och spännande faktiskt.

Innan jag åker dit ska jag ha hunnit äta frukost och lämnat Alfons hos min sambos föräldrar. Min sambo
är ju hemma idag. Men eftersom min sambos mamma så jätte gärna vill ha Alfons och passa honom för det var
så länge sedan så lämnar jag han där endå. Min sambo ska ju fiska hela förmiddagen ändå. Så det passar bra :)

När jag slutar praktiken blir det att gå en sväng på stan. Kolla in den nya gallerian. Om man nu kan kalla det de. Det är bara två affärer som redan fanns som har blivit lite större. Men det skadar väl inte att gå och kolla :)

Sen ska jag nog köpa lite mer mat då jag inte hann det. Affären igår stängde vid 18.00 så vi fick stressa oss ganska mycket när vi handlade. Där av glömde vi en del varor. Men tänkte kompletera me de idag :)

Ikväll kommer det några av min sambos kompisar och grillar, kanske kommer någon ur min kompis krätts. Vi får väl se. Det blir nog trevligt oavsett skulle jag tro :)


Men nu ska jag ägna mig att bli färdig med allt som ska bli färdigt innan jag åker.
Ha en bra Valborgsmässoafton och tänk, imorgon är det 1 maj. Inte klokt!
Det innebär att om 30 dagar tar jag examen!
Ner räkningen börjar nu :)

Söndag 29 April
Jag har haft en underbar och slapp helg. En riktig helg med vila och inga måsten.

Igår kväll (lördag) bestämde vi oss jag och min sambo för att gå ut och äta. Vi skulle ha gått på bio också men det gick ingen bra sådär som vi kände att den här vill vi se. Så vi drog bara ut och åt. Vi åt på Asian house. Mongolisk barbique buffé. Jätte gott var det :) Mätta och belåtna åkte vi hem igen och gick en promenad med Alfons. Därefter såg vi en film. Jätte bra skräck film dom jag inte mins namnet på. Men bra var den. Sedan somnade vi gott :)

Idag söndag sov vi alla tre. Alfons jag och min sambo till 10.00. Sedan gick vi upp och åt frukost. Sedan bestämde vi oss för att åka och gå en lång promenad med alfons. Det regnade och var kallt men det gick iaf. Min sambo fiskade lite också. Han fick två braxar och alfons blev helt tokig :) han gillar att fiska han med. :)
Efter det hälsade vi på min sambos föräldrar. Sedan drog vi vidare och handlade lite inför veckan och morgon dagen.

Imorgon är det ju Valborg. Det tänker vi fira med några utav min sambos vänner och eventuellt några av mina :) vi ska grilla på kvällen och bara ha det trevligt :) ser fram emot det verkligen.

Men innan det så är det min första dag på praktiken :) ska imorgon påbörja min sista praktik i 5 veckor :) på en öppen dagverksamhet för psykiskt funktionshindrade i oskarshamn. Ska bli kul och spännande. Detta är det sista jag gör i min utbildning. Så om 5 veckor tar jag examen :) yes!

Ska även få en mer klarhet över mitt schema som jag ska jobba över sommaren :) dessutom vilka dagar jag ska gå bredvid innan jag börjar jobba. Kul!

Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon :) börjar klockan 09.00 .


Godnatt!

Visa fler inlägg