Onsdag 29 februari

Hej vänner!

Idag är det sorgens dag. Min sambos föräldrars hund var tvungen att avlivas idag :( Hunden har mått dåligt ett tag och igår åkte de upp med honom till läckeby i Kalmar. Han hade fått vätska i hela magen och alla värden var dåliga. Så veterinärens råd var att göra så att han somnar in. :( hunden heter Benjamin men kallades Benji av de flesta . Han skulle fylla 12 år om någon vecka. Usch blir så ledsen när sådana här saker händer :( . Får tänka på att benji har det bra nu. Och han inte har ont längre. Alfons saknar benji väldigt mkt redan.

Förutom att det varit sorgens dag idag så har jag varit på praktiken och tränat. När vi kom hem efter ett besök hemma hos min sambos föräldrar så lagade jag fisksoppan som är så himla god.
Nu ligger jag i soffan och tittar på tv.
Tänker mycket på benji och hoppas han har det bra där han är nu.

Men nu ska jag fortsätta med att soffhänga.

Vila i frid Benji!Vecka 9

Måndag - lämna Alfons hos min sambos mamma, praktik, träning, tvätta, laga mat, tv.

Tisdag - skola, träning, laga mat och tv.

Onsdag - praktik, träning, ut och gå långpromenad med Alfons, laga mat och tv.

Torsdag - praktik, träning, laga mat och tv.

Fredag - praktik, träning, fika med Emma. Mer?

Lördag - utflykt någonstans ?

Söndag - vad göra ?

När man får veckan såhär framför sig så inser jag verkligen vad man lever i sin vardag och struktur, ser väldigt tråkig ut måste jag säga. Men min vardag är väl mycket rutin. Just som det set ut just nu. Praktik och träning, laga mat samt gå promenader med hunden. Det är väl så mina dagar ser ut i stort sett. I stora drag.

På helgen hittar jag på mer roliga saker. Men jag är en tjej som gillar rutiner och när man vet vad det är som gäller. Sen är det ju alltid trevligt med spontana saker som att gå ut på bio mitt i veckan eller ut och äta. :)

Nu vet ni vad jag ägnar mig åt denna vecka :)

Tisdag 28 Februari

Puuh! Nu är jag trött och tänker inte
lämna soffan före sovdags. Jo en promenad med Alfons blir det nog förresten. Men annars blir det soffhäng resten av kvällen.

Idag har jag varit i Kalmar och fördrivit min tid i skolan. Vi fick mycket gjort idag. Men mer hade vi behövt fått gjort eftersom att vi snart ska redovisa vårt fördjupnings arbete i borderline, eller emotionell personlighets störning som det heter nu istället.

Vi hade även information om hot och våld idag som var väldigt givande måste jag säga :). En trött Isabelle satte sig på bussen vid 16.00 och sov hela vägen hem.

Annars är livet bra och rullar på. Vet dock inte vad jag ska göra i helgen. Är sugen på att åka på någon utflykt någonstans. Men vart? Med vem? Etc.
Får se vad jag kommer på under veckans gång.

Men nu ska jag slöa vidare i soffan och invänta att halv åtta hos mig börjar, kvällens första bra program :)

Visa fler inlägg