Fredag 22 Augusti

Igår torsdag var en fullspäckad dag. 
Jag steg upp vid 10:00. Gick en längre promenad med hundarna direkt. Sedan städade jag hela huset. Skönt att man nu kan städa utan att svetten rinner hehe. Sedan åkte jag och hämtade ut ett paket. Det innehöll lite inredning jag budat in på tradera :) 

Klockan gick fort och vid 14:00 var min kompis Emma här. Vi pratade om allt och vi hade så kul. Fikade med kakan jag gjort som var en noblesskaka med dumle i. Super enkla super gott! 
Sedan blev klockan helt plötsligt 16:00. Då gick vi ut och promenerade en runda med hundarna. Jätte skönt och hundarna var glada :) 
Sedan var min sambo hemma när vi kom hem. Emma åkte vid 18:30 och jag och min sambo lagade mat. 

Sedan päste vi i soffan hela kvällen. Har fortfarande ej bokat resa. Men det blir väl att vi måste snart. Vi har velat fram och tillbaka nu länge. Idag så vaknade jag vid 09:00. Då steg vi upp. Åkte till Mönsterås och handlade lite. Har börjar handla där istället. Är ju precis lika långt åt Oskarshamn och åt Mönsterås. Kul att variera sig lite. 
Sedan gick jag och hundarna en lång promenad. 

Jaxon ligger på trappen och vaktar ifall det kommer någon bjuden och oinbjuden gäst :) bra vakthund :) 


Tvättar lite idag. Ikväll ska vi nog fiska kräftor , kanske? Vet inte helt klart ännu. Vi ska fiska som vi kan äta till vår kräftskiva som vi ska ha någon gång fram över. Eftersom alla är så upptagna med sina liv så får vi vänta. Men fiska dem kan vara kul :) 

Imorgon är vi bjudna till vår kompis som inte bor mer än 300m här ifrån. Han fyller 25 år. Så det ska bli kul :) blir en liten fest :) 

Skönt med en ledig helg. Har inte haft det på två veckor nu. Så ska bli skönt med två lediga helger på raken. 

Något som är lite läskigt är att augusti månad iår. Har 5 helger. Och det händer var 800 år typ. Lite collt samtidigt läskigt.  
Visa fler inlägg