Vinterland

Möttes av ett vinterland när jag åkte hem ifrån jobbet. Så mycket snö ute, så vackert det är :) 

Helt stilla var det. Alla låg och sov och det var bara jag som körde hem ifrån jobbet och plogbilarna som plogade. Vår väg in till oss var inte plogad. Så det var lite kämpigt med bilen att komma fram. Tur man har dubbdäck :) 

Nu ska jag sova .. Och peppar peppar inte bli sjuk! 

NattenSitter nu och hämtar andan. Det har varit en tuff natt i natt. När jag kom till jobbet så hörde jag hur det pratades om maginfluensa. Jag tänkte, det är väl inte här de har maginfluensa. Det visade sig sedan vid rapport innan de andra skulle gå hem att en av de boende hade kräkts några gånger. Och de visste inte vad det var. Min mage vändes ut och in 

För man vet ju inners inne att maginfluensa smittar genom luften. Det är en luftburen smitta. Jaha tänkte jag. 
Och man man ju inte låta bli att gå och känna efter lite mer extra än vad man gör annars. Det är som när någon börjar prata om löss. Då börjar det klia överallt. Lite så är det med maginfluensa med. Nämner någon det så mår man lite illa hela tiden. 

Ja så en boende har kräkts några gånger under kvällen. Men det har varit lugnt nu sedan 00:00. Peppar peppar låt mig inte bli sjuk! 

Så ja min natt har inte varit så lugn som den brukar. Innan personalen igår gick hem hade de en present till mig. En blomma i en jätte fin kruka :) åh mina arbetskamrater är så fina individer <3 . 

Blir riktigt tråkigt att sluta här. Men jag hoppas på att få ett nytt vikariat här snart :) den som lever måste ju hoppas. 

Nu får jag köra sista rejset innan dag personalen kommer. Det är ju så mycket snö ute. Har ju snöat konstant i några timmar. Och ja nu är det vinter på riktigt. Har skottat här ute på jobbet. 

Det ska bli så skönt att få sova snart. Hoppas jg håller mig frisk med. Vädret
Alltså, detta väder. Igår solsken och plus grader. All snö försvann , nästan. Sedan så igår på kvällen så började det snöa. Och idag har det inte gjort annat än att snöa. Hundarna och jag blev dygn sura efter en promenad i skogen. 

Just nu myser vi inne. Jag ska jobba inatt så det blir inte många knop gjorda här idag. Har iallafall eldat i pannan, gått lång promenad med hundarna, tränat, duschat och nu blir det att titta på två serie avsnitt av en serie som jag missat. 

Blir att jobba natt hela helgen nu. Hon som skulle ta lver mitt vikariat, hon är sjuk i helgen så då frågade de mig ifall jag ville jobba de två turerna som var kvar på helgen. Och det tackar jag inte nej till :) 

Nu titta på serie :) 


Ha en fin fredag! 
Visa fler inlägg