Julklapps tips till honom

Det här med julklappar är så svårt. Eller ja det är svårt att köpa till män. Det finns inte lika mycket saker till män som till kvinnor. Det gör det säkert men jag upplever att det är lättare att köpa julklappar till just kvinnor. Håller ni med? 

Här kommer lite tips på julklappar som du kan ge bort till just männen i ditt liv. Så som pappa, pojkvän, sambo, morfar, farfar eller din bror. 

1. Har du en pappa, sambo, pojkvän, bror som älskar sitt skägg. Då är detta produkten för honom. Det är ett sätt med 24 skägg oljor som ska återfukta skägget och ge den en härlig doft av bl.a. skog, lavendel, mahogny. Oljorna mjukgör, ger näring och lyster, samtidigt som den förebygger klåda och irritation i skäggbotten. 







2. Har du en händig man i ditt liv så är denna produkt ifrån coolstuff en väldigt bra julklapp. 

Ett slags armband du fäster på någon utav dina armar. Och så fastnar skruvar och spikar på den. Man vet ju hur frustrerande det är när man står och ska skruva i taket och tappat spikar och skruvar hela tiden. Då är detta en fiffig sak. 

3. En premunation på någon bra tidning. Jakt, fiske, bil, båt osv. 


4. Har man en man runt omkring sig som gillar att laga mat. Då är det ju optimalt att köpa saker som kan underlätta matlagningen. Så som köttermometer, pastamaskin, nya knivar, nya grytor, kokböcker osv.