Just nu

När jag var inne i stan idag och gjorde några ärenden så var jag och köpte hus tvätt medel också. Så just nu tvättar jag våra vita knutar. De som är smutsiga.
Även runt fönstren. Och vad fint det blir. Ser nymålat ut :) 
Jag har tvättat allt kring fönstret förutom i mitten. Ser ni? Längst uppe på fönster karmen. Ser ni vad svart det var innan? Helt sjukt! Men nu ska allt det bort :)


Svamp

Ute i skogen med hundarna. Och vi stöter på en och annan svamp när vi är här och strosar. Dock för lite för att det ska plockas. Men det är bara att åka hit igen vid ett senare tillfälle och plocka när det växt upp fler. På dessa två bilder ser ni bättre hur min bruna färg ser ut i håret. Visst är den fin? Jag ät nöjd iallafall :) 

Önskelista

Några har efterfrågat vad jag önskar mig när jag fyller år. Så då tänkte jag att jag kan göra en lista här på bloggen om vad jag önskar mig :) 

Ansiktsmasker/ansiktskräm- jag önskar mig en bra kräm för ansiktet. En slags kräm som man tar på i hela ansiktet och sedan ska man ha den ett tag för att sedan tvätta bort den. Den ska återfukta, skrubba och ge huden en återhämtning. Märke på den spelar ingen större roll, bara den är bra :) Mascara - min mascara håller på att ge med sig. Så därför önskar jag en mascara. En mascara som ger fylliga och långa fransar. Märke spelar ingen större roll. 


Strumpor - kan aldrig få för mycket strumpor. Hade en rensning nyss och jag har bara enstaka strumpor kvar. Så varför inte önska sig det? Haha 

Presentkort på Ikea - eftersom jag älskar inredning så är det en väldigt bra present att ge mig ett present kort på Ikea. Hittar alltid något jag vill ha där :) 


Stora ungs formar - har brist på stora ugns formar och det rinner ofta över i ugnen när vi ska göra något. Pga att vi har för små formar. Föredrar genomskinliga formar, gråa eller i någon annan fin färg. 
Ett års preminuation på Netflix, cmore eller via play. Jobbar som sagt natt och det skulle vara trevligt ifall man kunde se på serier utan att tänka på att man surfar upp sin data mängd. Så det önskar jag mig. 

Pengar - som jag kan använda och köpa mig ett par nya skor eller något annat som jag behöver eller vill ha. 


Dessert skålar - har inga dessert skålar. Skulle vara trevligt att ha det :) 


Här har ni lite tips på vad jag önskar mig när jag fyller år :) Visa fler inlägg