Valborg

Såhär på Valborg så hör det ju till att man ska grilla. Så jag och min sambo gjorde det. Är så himla skönt väder ute idag också. Grillade alldeles för mycket mat. Vilket vi var medvetna om. Men aldrig fel att ha lite matlådor i kylskåpet. Särskilt till min sambo som har med sig det till jobbet. 


Steg upp vid 12:00 idag. Vi har pysslat lite i trädgården idag. Plockat maskrosor över hela gräsmattan. Blev några lass med skottkärran. Så nu har vi rensat upp det mesta. Maskrosorna äter ju bokstavligt upp gräsmattan. Så skönt att få bort de flesta nu. Sått lite nytt gräs. Vi har tvättat av vår stentrappa in till huset, tvättat husgrunden lite. Och bara njutit av vädret. 


En riktigt härlig söndag har det var än så länge. 
Nu ska vi titta lite på tv och bara slappa :) 

Blev inte att vi tittade på någon majbrasa. Men vi har firat in våren iallafall genom trädgårds arbete och god mat ;) 

Tänka sig

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår kväll ( fredag) fick jag ett sms av mina arbetskamrater på jobbet. En natt personal var sjuk och ingen vikarie kunde. Så natten mellan lör-sön måste vi hitta någon som kan jobba. 


Jag slog bort tanken att hoppa in då det oftast är jag som får jobba när någon på natten är sjuk. 
Men jag fick ju ge mig tillslut. Så det var bara att ställa in sig på att jobba. 

Inte alls vad jag tänkt mig denna helgen. Men Aja, det blir klirr i kassan iallafall. Och det blir ju extra för mig nu när jag får gå in en ledig helg. Så ja, då känns det bättre. 

Så idag lördag har jag inte uppdaterat här pga att jag inte gjort något av intresse. Gjort det vardagliga så som tvätta, handla mat, promenera med hundarna m.m 

Har ni gjort något kul idag? 

Ja, jag är exakt så trött som bilden utstrålar. Men inte så konstigt. Sovit för lite inför denna natten då jag av ren frustation inte gjorde det. Men det är en enkel natt. Dock jobbar jag på måndag igen. Men det är då det.

Visa fler inlägg