Förberedelser

Vädret är oförändrat ute. Det regnar hela tiden verkligen. Så det har blivit innevistelse även idag. 

 När jag kom hem idag från jobbet så gick jag och hundarna en kort promenad i regnet. Hundarna ville hem efter en bit. Så vi vände hem. Sedan gick vi och la oss en stund. Skönt väder att sova idag. Det är ju annat när solen står och gassar och man vill vara ute. 

Sedan steg jag upp. Har förberett lite plockmat som vi ska bjuda på imorgon, min sambo fyller ju år då. Blev nöjd med mina minipajer. Ser så himla gott ut. Har inte smakat på något dock. Vågar inte för gallan. Men det blir nog gott :) hoppas de tycker det imorgon. 


Dock, mini pizzorna jag gjorde. Är rädd att dem blir sega imorgon. Men det märker vi ju. Hoppas de blir goda ändå :) 

Nu ska jag slå baken i soffan och titta lite på tv. 

Innedag

Regnet öser ner idag. Vilket är välbehövligt. Så jag och hundarna håller oss mest inne idag. Det ska ju komma massor med regn. Så jag plockade undan alla blommor som jag är rädd om. Ställt dem under tak. Så de inte tappar alla blad de har när det stört regnar. 


Jag har passat på att baka lite. Har bakat citronmuffins och kolasnittar :) har inte smakat på det än då jag är rädd för att få gallstensanfall. Min sambo får ge ett uttalande när han kommer hem och smakar :) 


Ska jobba inatt. En enkel natt bara. Så ska vila lite nu innan min sambo kommer hem ifrån jobbet. 


Onsdag 28 juni

Jag och hundarna började morgonen med en spring tur runt kyrkfjärden. Och det blir bara lättare och lättare nu. Skönt!Efter det så duschade jag och drog sedan in emot stan. Blomsterlandet "din trädgård" hade nämligen halva priset på alla sina växter. Så jag kunde inte låta bli att åka dit :) 


Handlade bara lite lagom. Så det har jag pysslat med nu i eftermiddag. Mycket av de blommor jag satte i våras hade vissnat nu. Så fick plantera om med nya blommor. Men det är bara roligt :) 


Har vattnat alla blommor ute, jordgubbslandet och potatisarna. 

Idag fick jag plocka mängder med jordgubbar. Min sambo fyller år på lördag. Så funderar på att baka något med jordgubbar som vi kan bjuda på. Några förslag? 

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta i solen tills min sambo kommer hem. Vi ska sedan vidare till hans föräldrar för att hjälpa dem med att sätta ihop en ny soffa de köpt. 


Hoppas ni har en bra onsdag. :) 
Snart kan jag börja räkna ner tills semestern! Underbart! 

Visa fler inlägg