Tisdag 19 september

Sista dagen på Sardinien. Och vi hade inte bestämt något alls vad vi skulle göra. Utan vi skulle ha en "göra vad vi vill dag". 


Så alla gjorde det dem kände för. 

Det blåste jätte mycket och stranden kändes inte så lockande denna dag. Det var inte kallt men det blåste så mycket så sanden yrde omkring. 

Jag och min sambo bokade varsin solstol nere på stranden som ligger nedanför hotellet. För sista dagen vill man ju ändå suga ut allt som bara går. 

Därefter gick vi till supermarket för att kolla om det fanns något gott vin vi kunde köpa med oss hem. Vi hade ju nämligen både haft katt och hundvakt där hemma. Och då vill man ju ge något för att visa sin uppskattning. Så vi drog dit och tittade. 

Vi fick med oss det vi vill och därefter gick vi till stranden och solade :) 

När klockan närmade sig lunch så gick vi och letade upp en restaurang. Vi ville äta på någon restaurang som vi inte ätit på förut. Känns som vi ätit på de flesta nämligen. 


Vi hittade en restaurang som det var mycket italienare på. Vilket kändes bra, för de som bor där vet ju ändå vart man ska gå och äta. 

När vi ätit färdigt så gick vi vidare för att titta lite inne i samhället. Vi gick in i en butik. Där hade de värsta fisk disken med alla möjliga fiskar. 

Vilket man inte ser i Sverige så ofta. Iallafall så ser man inte såhär mycket olika fiskar :) När vi strosat runt ett tag så var vi nöjda. Då gick vi tillbaka till hotellet. Där gjorde vi oss i ordning och sedan slöt vi upp med de andra. 


Mamma och jag tog en glass innan vi gick upp på hotell rummet. Glassen var så god på Sardinien. Man kunde inte få nog av det :) 

Vi gick sedan upp och satte oss på balkongen innan vi skulle ner på hotellets restaurang och äta barbecue buffé. 

Barbecue buffén var helt okej. Inte det godaste jag ätit under denna veckan. Men helt okej ändå. Det var grillat nötkött, lamm, kycklingklubbor, korv m.m. Serverades också pommes, grönsallad och bearnaisesås :) 

Efter maten tog vi varsin drink och gick upp på rummet. Där spelade vi lite kort och bara pratade. Tillslut var alla så trötta så vi gick och la oss. 

Bussen skulle komma och hämta oss vid 08:50 dagen därpå.