Laddar upp

Ligger här i soffan och laddar. Det gick bra på utbildningen idag. Jag hittade dit och allt flöt på. Härligt! Lärde mig en hel del som jag inte visste förut. Bra ju! 

Imorgon kör vi dag 2 av 3, så ligger här i soffan och laddar upp just nu. Imorgon blir det lite tuffare än idag. Jag ska nämligen jobba natten med imorgon efter en heldag på utbildning. 

Ska snart flytta mig till sängen istället. Blir att stiga upp vid 07:00 imorgon och lämna hundarna hos svärföräldrarna. Och sedan vidare på utbildning. 

Hoppas ni haft en fin onsdag 💗 

(null)
Dag 1


Dag ett av tre . Nu är det dags för utbildning inom arbetsplatsombud, eller skyddsombud som det så fint heter. Hoppas på mer kunskap efter dessa tre dagar. 

Ska bli intressant det här :) 


  (null)

Efterrätt

I lördags så kom min mamma, hennes man, min storebror samt hans tjej. Och då hade dem med sig mat till middagen. Jag stod för efterrätten. 

Middagen blev så god. Hackebackspotatis med baconinlindad fläskfilé samt kantarellsås. Mums! 

Efterrätten jag gjorde var en vit vaniljpannacotta med passions frukt och en stav med mjölkchoklad. Den fick mycket gott omdöme :) 

(null)

(null)

(null)

Tyvärr har jag inte så många efterrätts skålar. Så fick ta till några glas jag hade. Men det ska införskaffas eller önskas någon gång. För det är något jag verkligen saknar när jag bjuder hem folk på middagar. 
Visa fler inlägg