Lila krokus

Vi sovde över i Jämjö. Så vi tog sovmorgon. Vilket behövdes för både mig och min sambo. När vi väl stigit upp så åt vi frukost och sedan gick jag och min mamma ut med hundarna. 

Under kvällen igår ( torsdag ). Så började det snöa. Så det hade kommit 10cm med snö. Varför ?!? Tänker man då. Det ska vara vår nu. 

Ute på promenaden så stötte vi på dessa skönheter. Lila krokus. De stod där och frös i snön. 

(null)

(null)

När vi kommit tillbaka ifrån promaden så bestämde vi oss för att åka hemåt. Vi skulle in på Ikea och göra några ärenden. Och jag skulle jobba natten. Så blev en kort visit i Blekinge. Men det blir så ibland. 

Vi hittade det vi skulle på Ikea och resan hem gick bra. Inte mycket folk på vägarna och inte på Ikea heller. Och det är ju skönt :) 

Nu sitter jag på jobbet. Än så länge är det lugnt. 

Hoppas ni har en fin påsk! 🐥


🐥 Påskfirande 🐥

Igår, torsdag så åkte vi ner till Blekinge för att fira påsk. 

Vi stannade till i Kalmar för att titta på vagn och bilstol till bilen. Fanns mycket fint och vi fick bra information. Så nu har man lite mer kött på benen. Så vi får väl åka dit igen snart. Vi fick med oss massor med kataloger hem som vi kan kika lite i. Vi har ju en favorit som vi säkert kommer köpa. Men måste kolla om den går att få in i bilen. Har ju faktiskt en hundbur bak i bilen också. Så de ska ju få plats båda två helst. Eller de ska göra det. 

Efter det så körde vi vidare emot Jämjö. Där bjöds det på påskbord och andra godsaker. Mina syskon kom dit och min ena brors respektive. Vi var hos mamma och hennes man. 


(null)

(null)

Väldigt trevligt hade vi det. 
Av min ena store bror och hans tjej så fick vi lite fina kläder till våran lille som växer i magen. 
Så himla fint! Och så overkligt fortfarande att vi ska få utökning. Men se hur sött detta va :) 

(null)


Vi tittade på tv och sedan bara försvann kvällen och vi gick och la oss. 

Ett trevligt påskfirande :) 


Visa fler inlägg