Tisdag 29 april

April börja lida mot sitt slut och snart är vi inne i maj månad. Vädret ute är underbart just nu. Riktigt varmt vissa stunder. Men man ska inte klaga. 

En fågel viskade i mitt öra att en kall frånt är snart här. Så jag njuter extra mycket av dagarna. Så mycket jag kan i den mån jag inte jobbar. 

I helgen var det också underbart väder. I lördags så tog jag och min sambo sovmorgon. Sedan steg vi upp och gjorde lite ärenden. Vi köpte en ny grill, jätte fin. Men tog en timma att sätta ihop. Men det var de värt. 
Sedan köpte vi lite grill mat och en trädgårds slang. Som vi behövde för att fylla badtunnan. 

Vi tänkte nämligen inviga badtunnan i lördags. Och det var underbart. Men det var lite jobb men helt klart värt det. 
Det jobbiga var ju att skura den ren från allt smuts. Säljarna hade väl inte varit så noga med det. Så min sambo skurade och skurade, medans jag satte ihop grillen. 

Tillslut fyllde vi badtunnan med vatten. Men vi tyckte inte att nivån på vattnet höjdes. Då såg vi att en ventil var öppen så det rann ut. Åh tänkte vi och stängde ventilen. Sedan så tittade vi igen och upplevde att det inte blev någon nivå på vattnet igen. Då fanns det ju en till ventil. Men tillslut kom vatten nivån upp. Och vi kunde börja elda den varm. 

Vid 19;00 kom några kompisar till min sambo och vi började grilla. Det blev jätte gott och vi hade jätte trevligt. 

Tillslut var badtunnan varm och vi kunde sätta igång att bada. Mörkt var det ute, och det var så kallt att det bildades is på trallen där vi gick med blöta fötter. 
Riktigt skönt var det. Så det kommer vi absolut göra fler gånger.Vi fick lite hund besök med av min sambos kompis hund, amstaff. 
Igor heter han :) Söndagen så var vi rätt slöa både jag och min sambo. Vi städade mest. Åkte och hämtade en gräsklippare som vi fått av min sambos faster. Så den ska jag testa nu i veckan. Plockade runt mest i huset osv. 

Igår, måndag så jobbade jag mellan 09:00 - 15:00, var trött när jag kom hem. Men jag hann med lite trädgårds arbete ändå. Somnade gott i sängen sedan :) 

Idag så jag har jobbat mellan 8:00-16:30. 
Haft en mysig dag på jobbet. Efter alla nödvändigheter på jobbet tog vi en fika ute i det fina vädret. Mysigt och välbehövligt :) 

När jag kom hem så la jag mig en stund på soffan. Sedan gick jag och eldade så vi skulle få lite varm vatten. Började förbereda middagen. Blev fläskpannkaka. Vi hade så mycket mjölk hemma. Och behövde bli av med det innan det blir för gammalt. Och det var gott. Länge sedan vi åt det nu. 

Min sambo kom hem med släpet fyllt med brädor och plintar. Eftersom han är ledig nu Tors, fredag, lördag och söndag så ska han ta sig an att bygga staket. Har ju bara en sida som behövs sättas staket då det finns staket på de andra 3 sidorna. Han får hjälp av en snickar kompis så jag hoppas det blir bra :) vilken frihet det blir sedan med hundarna :) 

Bra att det blir gjort innan sommaren. Så man kan njuta av sommaren sedan. 

Så jag hjälpte nyss min sambo att bära in det på trädgården. Han ska tydligen dit imorgon igen och köpa. 

Men nu ligger jag i soffan och tänker inte röra en fena innan hundarna ska ut, samt de steg det är till sängen. 

Är trött. Jobbat två dag pass i rad. Imorgon blir det mitt tredje. Jag är ingen morgon människa. Det är bara att erkänna det. Jag kommer upp, men jag hade hellre legat kvar alltså. 
Men är ju ledig på torsdag sedan. Så då ska jag sova lite :) 

Kommer lägga ut lite bilder på huset och hur vi inrett när jag får tid. Är ju en del att göra nu. Men det kommer jag lovar ;) Visa fler inlägg