Torsdag 28 juniMin dag började vid 08.00 idag. Det var då dags att stiga upp för att hinna med ett spinning pass och ett core pass. Möttes av solen när jag steg upp. Det fick mig att vilja utnyttja dagen till Max genom att antingen att åka ut till en ö med båten eller ut till runnö . Det blev runnö. Så vi ska sova över där och bara njuta av det fina vädret. För enligt SMHI så ska det bli regn hela helgen. Så dags att passa på att njuta :)  för er som inte vet vad runnö är så är det en ö utanför Oskarshamn där min sambos föräldrar har stuga :) 
Nu ska jag njuta till max och alfons kommer bli så lycklig av att kunna springa ute hela dagen :) 

P.s för er som ville ha mitt arbete/rapport jag gjorde i min utbildning så är det på g nu. Hittade en bra version av den igår. Så när jag kommer hem eller har tid så skickar den :) jag lovar! Så för er som är intresserade, kommentera detta inlägg med eran mailadress :) 
 
 

Regn

 
 
Som sagt så regnar det idag i etapper. Ena stunden regnar det och när man tittar ut genom fönstret nästa gång så är det solsken. Lite förvirrad blir man.
 
Alfons och jag var ute när det regnade som attan. Vi var och öste min sambos föräldrars båt. Den var fylld med vatten så det tog en 20 min innan jag tömt den. Resultatet blev att vi var hur blöta som helst när vi kom hem igen. 
 
Minsambo kom hem vid 14.00 tiden och eftersom vädret är så skiftande så tar vi bara det lugnt. Snart ska vi in till stan och äta har vi bestämt. Sedan se film henna ikväll. Gick inga bra filmer på bio idag. Så vi ser en film hemma istället.  Så snart åker vi in i skyfallet som är utanför mitt fönster. 
Det kom en släng av åska med för två timmar sedan, kraftiga smällar. 
 
Men nu ska jag väcka min sambo som somnat i soffan. Börjat bli hungrig nu. Vi har siktat in oss på mongolisk bufe :) 
 
Hoppas nI har mindre oväder än vad vi har. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 27 Juni

 
 
 
Får väl nästan säga godmorgon då. Eftersom det inte var så länge sedan jag steg upp. För en 17 minuter sedan ungefär. Alltså vid 11.00.

Det blev en sen kväll/natt igår. GIck inte och la mig föräns klockan var 02.30. Hör och häpna. Det var länge sedan jag var uppe så sent måste jag säga. Sedan började det ljusna också när jag gick och la mig så jag tänkte det att det är nog dags att gå och lägga sig så man får någon sömn överhuvudtaget liksom.

Så nu kokar jag ägg och ska snart göra havregrynsgröt. Finns inte så mycket annat att välja på här hemma just nu. Kylskåpet ekar nästan tomt så man får tager det man haver så att säga. Men det bir jätte bra. Sen ska jag ge mig ut med Alfons och gå en riktigt lång promenad. Var givetvis ute med honom vid 02.30 innan jag gick och la mig så att han fick göra sina behov så vi kunde sova ut idag båda två. Vi hann avverka tre filmer igår. Det var länge sedan jag hade ett sådant film maraton också. Men man får väl passa på när sin sambo är borta och se lite mer tjejfilmer som inte ligger allt för högt på hans val av filmer :)

Alfons och jag var ute och åkte en runda innan min film maraton började. Då var vi bla och sopsorterade och då såg vi detta. Alltså det går ju inte missa att det var midsommar förra veckan. Gud vad det ser ut. Full kontainer och utanför dessutom. Ja som sagt det går inte att missa att det varit stor helg förra helgen. Var tvungen att ta ett kort på det alltså.
 
 
Undra när sopgubbarna ska komma och hämta det där. För det ser himla äckligt ut. Värre i verkligheten måste jag säga också.

Vi gick nere vid våneviks badplats igår och det var så fint. Det hade varit dåligt väder hela dagen med blåst och molnigt. Men på kvällen så sprack hilmen upp och det blev soligt. Så glad jag blev då så därför drog vi ut dit. Inte bara jag som hade den tanken i huvudet. Men fint var det alltså. Nu tog jag kort med min Iphone så sorry för kanske lite dålig kvalite. Tog inte med mig min systemkamera då den är ganska klumpig att bära eftersom jag ännu inte skaffat någon väska till den vilket jag kommer göra så fort jag får lön från jobbet :)
 
 
 
 
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Mer än att snart äta frukost och sedan ge mig ut med Alfons någonstand. Min sambo kommer ju hem idag från sitt Karp fiske i Nybro. De hade visst fått en Karp på 10kg och det är inte litet. Så vi får väl se vad denna dagen bär i livet. Troligtvis blir det träning ikväll för min del. Så kul faktiskt.

Nu blir det att göra gröt och ta bort äggen från plattan.

Ha en bra onsdag!
Visa fler inlägg