Sista november / 1:a Advent


Då var det redan söndag. Helgen springer iväg när jag jobbar helg. Det är skönt för mig för snart är jag ledig två helger på raken :)
 
Idag när jag kom hem ifrån jobbet så gick jag och la mig direkt efter jag hade varit ute med hundarna.
Och vi sov väl till klockan var 13:30. Superskönt!
 
Sedan steg vi upp och gjorde lite nytta. i form av att tvätta och plocka undan lite.
Vid klockan 16.00 så skulle jag och min kompis Emma gå på ett cirkelpass.
Så vid 15.30 körde jag emot Mönsterås och hämtade upp Emma och så tränade vi på det passet.
Det var superkul, som det alltid är. Efteråt så körde vi lite på crosstrainerna och snackade lite skit.
 
Sedan skjutsade jag hem Emma och jag åkte hemåt. Där hemma möttes jag av min sambo som lagat mat åt oss. Perfekt tänkte jag :) Var super hungrig. Det blev hemmagjorda hamburgare.
 
Sedan ringde min sambos mamma och frågade ifall hon fick komma och fika. Hon hade bakat lussebullar så det passade ju jätte bra. Så hon kom och fikade med oss. Vi drack glögg och åt pepparkakor med ädelost och även lussebullar som hon gjort. Jätte mysigt. Fick lite julkänsla. Men den försvinner tyvärr lika fort när man tittar ut.
Vilket är väldigt trist då jag verkligen vill ha julkänsla i år.

Tänker gå all in i år liksom. Så jag skulle inte bli ett dugg ledsen om det kom lite snö snart. Så himla mysigt. Älskar vinterdagar med mycket snö, solen lyser ifrån klarblå himmel. Det är det bästa. Hoppas på sådana dagar i vinter alltså. Men blasket efteråt kan man väl vara utan. Men det får man väl räkna med också. 
Sedan var det bara för mig att åka till jobbet. Och nu sitter jag här vid datorn. Ska skriva en lathund om hur man bifogar i ett mail och sedan skicka vidare det. HM? jag vet ju hur jag gör. Men sedan beskriva det. ja gud vad har jag gett mig in på. Men aja. Får göra det så de blir glada här på mitt jobb. Inte alla som kan det här med dator nämligen. Så då blir det såhär att eftersom jag kan en hel del så ska det frågas och de bad mig skriva en sådan här. Men jag får göra ett försök och se om de fattar :)

Imorgon när jag går av så har jag 10 dagars ledigt. Så himla underbart! Vad jag ska göra på mina 10 dagar har jag inte bestämt ännu. Eller jo, imorgon ska jag och jaxon till veterinären igen. Inget kul. Men han måste bli bra i sin tass. Så dit ska vi vid 14.30.

Sedan runt 17:00 ska jag följa med Emma och hennes kille till kalmar och julshoppa lite. Får mest fönstershoppa då det sinar i min plånbok denna månaden. Men vad gör det om 100 år?

På tisdag ska jag lämna in min bil så jag får vinterdäcken ditsatta. Sedan ska han byta lite saker på bilen också samt serva den också. Min bil behöver lite omsorg med. Den tar mig ju dit jag vill. Så det måste jag ju :)

Annars har jag en blank vecka med inga måsten mer. Så himla skönt alltså :)
Ska ta mig i kragen och fixa julkort med. Undra vad jag ska hitta på för skoj i år? Göra egna? fixa med bild?
Det är ju inget vidare julväder ute. Det är ju de som är så synd. Men det blir nog bra. Ska måla på min tavla med så den blir klar till Jul :)
 
Nehe, nu ska jag påbörja den där lathunden.
Hoppas ni också haft en fin 1.a advent idag :) 

Fredag 28 november

Åh idag vill jag bara skrika rakt ut!! 
Idag var jag med Jaxon hos veterinären igen. Han skulle ta av sig sitt bandage. Och det visade sig att han fått skavsår och var blöt om foten. Så det blev att raka tassen på hår och ha den fri under helgen. Så den torkar upp sig. Åh blir så ledsen! Han är bara 8 månader och får vara med om detta skitet! Jag längtar så jag bara vill skrika ut, jag längtar efter våra långa skogs promenader. Utan att vara rädd att du skadar dig. Hur mycket ska vi orka mer? Jaxon du är starkare än matte. Helt klart, men gör så ont i mig att se dig såhär! Men vi ger inte upp! Aldrig! Vill tillägga att det ser mycket värre ut än vad det är. Men det blir ju så när man rakar sin hund.

Vi har bokat en tid på måndag igen får vi se hur vi gå tillväga. Huvudsaken är att du en dag blir bra i din brutna tå. Vi kommer kämpa med dig! 

Det tog på krafterna så när vi kom hem så la vi oss i soffan alla tre. Sedan fick jag ett städ ryck. Så städade hela huset, putsade två fönster och höll på.

Sedan la jag mig med hundarna i soffan och sov i tre timmar. Jaxon var tagen efter veterinär besöket. Så vi sov i en hög i soffan. 

När min sambo kom hem så lagade vi mat. Super gott :) 
Ryggbiff med klyftpotatis och pepparsås och smörstekta champinjoner. 


Sedan så sprang tiden iväg och det var dags för mig att åka och jobba.
Har tre nätter nu i helgen. Men sedan är jag lång ledig, superskönt! 


Visa fler inlägg