Sista februari

Idag är det sista februari. Imorgon går vi in i en ny månad. En helt orörd månad. Nämligen mars. När jag tänkte på mars i december trodde man ju att det skulle vara mer väder som går emot vår. Men ack så fel jag hade! Önske tänkande tror jag. 

Nu har vädret lugnet ner sig lite. Snöat lite grann idag men inget som har synts på backen. Nu vill vi ha lite sol så man kan njuta av detta fina vinterlandskap. 

Imorgon går vi inte bara in i en ny månad. Vi går in i en ny vecka med. Vecka 16 redan. Tiden springer iväg nu tycker jag. Men efter vecka 20 tror jag man upplever att det går sakta. Det kliar faktiskt lite i mina fingrar nu. Vill börja handa lite smått. För är en hel del som behöver köpas in har jag insett. 

Idag lagade jag mat. Och så testade vi något nytt. Nämligen rödlökskyckling. Och det blev så himla gott alltså! Gjorde en kall vitlökssås till och ugns gratinerade rödbetor och broccoli. Mums alltså! 

(null)

(null)

Nu blir det att se farmen. Sedan kallar jobbet på en igen. Sista natten innan ledig helg. Så himla skönt! 

Insnöad

Idag är vi insnöade. Jag skulle egentligen till mvc (mödravårdscentralen) idag. Inte jätte viktigt möte. Men jag tar mig inte ut här ifrån. Det är inte plogat på vår väg alls. Så jag fick ringa och avboka det. Det är utfärdat en klass 1 varning dessutom. Så jag stannade hemma. 

Är så mycket snö så kan inte ge mig ut och skotta själv. För tungt, och har blivit ombedd av min sambo S och min svärmor att inte skotta och ta i för mycket pga den lille. Så får lyssna på det. 

Men ikväll måste jag kunna ta mig till jobbet på något sätt. Min sambo kommer hem senare idag så då får han hjälpa mig att skotta ut min bil. 

Hundarna måste ju rastas på ett eller annat sätt. Så jag gav mig ut för att se hur det såg ut på vägen utanför oss. Ja det var ju bara att pulsa en sväng. Men tillslut så gick det inte mer. Ni vet ju hur jobbigt det är att pulsa runt i snön. Alfons som är min lilla hund ville inte mer. Jätte jobbigt för honom att ta sig fram. Så vi vände. 

Solen tittade fram lite mellan snö molnen och blåsten. 

(null)

(null)

(null)

Får försöka gå en promenad när plogbilen varit här. Om den nu kommer idag. Det hoppas jag, annars kommer jag inte ut till jobbet ikväll. 

Va rädda om er i snö ovädret 💗 
Visa fler inlägg