Trött

Alltså jag är så trött idag. Känner mig nästan sådär bakfull. Så det blir inte många knop här hemma just nu. 

Har iallafall satt upp gardinstänger i vårt nya sovrum och rullgardiner så man kan få lite mörker när man vill sova och det är ljust ute. Särskilt för mig som är nattarbetare. 

Sedan har vi bara slappat. Och jag ska fortsätta med det nu tills jag somnar. Hoppas jag är mycket piggare imorgon. Hel kyckling

Vaknade idag vid 16:11. Oj!? Jag sov rätt så länge alltså. Helt sjukt! Men nu är jag vaken och var nu hunnit förbereda en hel kyckling och stoppat den i ugnen. 

Har bara gjort hel kyckling en gång tidigare. Och då var det på mitt jobb. Den blev så himla god så jag har sagt att jag ska göra den här hemma också. Så nu har jag gjort det. Dock så var den kycklingen på jobbet betydligt mycket större. Men den här ska nog räcka åt oss två. Tror jag. Min sambo ska ha matlåda med. Aja vi får se :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska bli så skönt att vara ledig ikväll och få vara med min sambo. Har jobbat så intensivt denna vecka som var. Så nu är jag trött! 
Kallt

När jag kom hem så var det så kallt ute. Ville inte gå en runda med hundarna. Men jag var ju tvungen. Annars kan jag ju inte sova sedan. 

Men hu vad kallt det vad. Vart tog den våriga värmen vägen? 


Nu ska jag sova och njuta av att jag är ledig i en vecka. Åh så härligt! 

Kommer nog bli jätte fint väder ute idag. Synd jag missar lite av det idag. Men det ska bli såå skönt att sova nu. 

Godnatt! 
Visa fler inlägg