Fredag 15 september

Vi hade ställt klockan på 07:30. Vid 08:00 var vi nere och åt en god frukost. 


Vi mötte upp de andra där nere och bestämde vad vi skulle hitta på under dagen. 


Vi bestämde oss för att efter frukosten gå och kolla i supermarket ifall vi hittade någon boll och racket som vi kunde ha på stranden när vi låg där. 


Alltså jag har aldrig sett så stora vattenmeloner någon gång. Svårt för er att förstå hur stora dem var. Skulle ha lagt något att jämföra med. Men helt sjukt stora var dem. 


Vi hittade en boll på supermarket, men inget racket. Fanns två racket men ingen boll till det. Men vi hittade resterande av grejer vi skulle ha. 


Efter vi varit där så gick vi ner till våra solstolar vid stranden. Vi solade och badade. 


En av mina store bröder bjöd mamma på en massage på stranden av en professionell person som gjorde massage. När man låg på stranden så var det många olika försäljare som sålde saker. Och då var det några thailändare som gick och sålde massage. Så det fick mamma. När mamma hadefått sin massage klar så gick vi till nämsta restaurang som låg på stranden och åt. 

Efter det så låg vi på stranden en stund till. För vem kan inte låta bli när det är så fint väder :) När vi duschat och gjort och i ordning så gick vi in till gamla stan i alghero. Där tog vi god mat och bara njöt av stunden :) Vi strosade även runt i den gamla stans gränder. 


När vi ätit, strosat runt i algheros gamla stad så gick vi tillslut hemåt till hotellet.