🌼 Fredag 6 april 🌼

Min fredag började med att väckarklockan ringde. Hade ställt den då jag behövde få lite saker gjort. 

Jag steg upp och åt lite frukost och sedan gick hundarna och jag ut en långpromenad. 

När vi kom hem så gjorde jag mig i ordning för att åka in till stan. Min sambo hade bett mig ombesikta sin bil. Den gick ju inte igenom besiktningen utan anmärkningar. Så nu hade han ordnat dem. Och eftersom han jobbar dagtid så är det inte lätt för honom att komma ifrån och besikta. Så då gjorde jag det. Tyvärr kvarstod problemet, så bilen gick inte igenom fortfarande. Så han får försöka igen. 
Åkte sedan till bilfirman i Påskallavik där vi bor och beställde två nya sommardäck till min bil. Usch alltså! Blir mycket utgifter nu med min bil. En stor service och två nya däck. Hua hua! Det gör ont i min plånbok just nu. 

När jag kom hem igen så var jag hemma en stund. Sedan drog jag vidare emot Mönsterås. Där tvättade jag min, handlade lite och sedan åkte jag hem till Emma. Hon har kommit hem ifrån sjukhuset nu igen. Hon har äntligen fått sin operation och nu hoppas vi det blir bättre för varje dag som går. 

Hon bjöd på fika ☺️ 

(null)

Eftersom det är svårt för Emma att komma ut själv med sin gipsade fot så frågade jag henne om hon ville passa på. Så vi drog ut en runda i Mönsterås. Jag körde henne i rullstolen. Och det gick jätte bra ☺️ vi stötte på många vårtecken i Mönsterås. 

(null)

(null)

Var hemma igen vid 17:30 ungefär. Då hade min sambo lagat mat. Dovhjorts hamburgare med lite olika tillbehör. Jätte gott 😍 

Resten av kvällen blir lugn. Bara titta på tv och hoppas vi får fint väder imorgon också. Idag har det varit kanon väder. Blåst en del. Men solen har visat sig! 

Hoppas ni får en trevlig helg 💗